Al Een Tijd Geen Goede Game Console Gehad

posted in: Console | 0

Ik ga niet liegen, ik was erg opgewonden toen het arriveerde. Ik heb het afgelopen jaar geen goede game console gehad nadat mijn Playstation 3 gestopt was met het spelen van games, dus dit was absoluut een geweldig vroege kerstcadeau.

Maak Een Video Van De Xbox One S

Omdat het is wat alle coole kinderen tegenwoordig doen, heb ik besloten om mijn camera in te stellen en Toddler L een unboxing-video van de Xbox One S te laten maken. Hieronder kun je de video bekijken – met toegevoegde kleuter titels voor extra schattigheid – om te zien wat ze maakte er van. “Mine Robots”.

Je Krijgt Een Witte Draadloze Controller

In de doos hadden we de witte console, een witte draadloze controller (met batterijen), een HDMI-kabel (geschikt voor 4K), een stroomkabel en verschillende stukjes papier met codes om de Minecraft-bundel te downloaden. Ook was een leuke kleine aanraking de Minecraft-thema-verpakking zowel binnen als buiten. Ik heb al een aantal jaar geen nieuwe gameconsole gehad, dus ik moet toegeven dat ik even dacht dat de game ontbrak – ik verwachtte een echte schijf te zien in plaats van codes. Het moet een teken zijn dat ik oud word …

Installeren Van De Xbox Is Eenvoudig

Hoe dan ook, de volgende stap was om het op te zetten. Dit was echt eenvoudig. Het was een kwestie van (1) de stekker van de voedingskabel in de achterkant van de console steken, (2) de HDMI-kabel aansluiten op de HDMI Out-poort van de Xbox One S en de tv, (3) de stekker in de muur steken en zet hem aan en (4) plaats de batterijen in de controller. Banen een goede ‘VN. Terzijde: ik heb ook onze Virgin TIVO-box aangesloten – hieronder meer.

Download Als Laatste Een Systeemupdate

De volgende stap was een systeemupdate. Ik volgde de instructies op het scherm die de update hebben gedownload en toegepast. Het proces duurde vrij lang – van herinnering, het beste deel van een uur terwijl het zijn ding deed. Als je als cadeau voor de kinderen koopt voor Kerstmis, zorg er dan voor dat je deze setup uitvoert voordat je het aan hen geeft. Anders krijg je de hel los op de meest magische dag van het jaar.